Friday, January 6, 2012

2011 to 2012

Salam,

Tahun 2011 merupakan tahun yang sangat busy sampai tak sempat nak mengupdate blog. So tahun ni akan cuba lagi mencari dan mencuri masa yang ada supaya dapat juga mengupdate sikit. Hurmm ada lagi ka yang datang ke sini? Kalau ada alhamdulillah...heheehehe

So 2011 dah pun berlalu, sekarang dah nak masuk minggu ke-2 2012. Selalu tahun baru musti orang bercerita pasal azam kan? Hampa semua ada azam ka? Aku memang tak dak azam dah kot untuk tahun baru ni, cuma sekadar meneruskan dan insyaallah menjadi lebih baik dari hari ke hari, masa ke semasa.

Untuk photography, tahun lepas aku terlalu banyak fokus kepada portrait, mungkin tahun ni berbeza sedikit. Mahu juga exposekan diri dengan lain-lain cabang dalam photo ni. Doa-doa la semoga tercapai. hehehehe.

Okaylah, sampai sini dulu buat hari ni. Ciauuuuu!

A.L