Friday, January 6, 2012

2011 to 2012

Salam,

Tahun 2011 merupakan tahun yang sangat busy sampai tak sempat nak mengupdate blog. So tahun ni akan cuba lagi mencari dan mencuri masa yang ada supaya dapat juga mengupdate sikit. Hurmm ada lagi ka yang datang ke sini? Kalau ada alhamdulillah...heheehehe

So 2011 dah pun berlalu, sekarang dah nak masuk minggu ke-2 2012. Selalu tahun baru musti orang bercerita pasal azam kan? Hampa semua ada azam ka? Aku memang tak dak azam dah kot untuk tahun baru ni, cuma sekadar meneruskan dan insyaallah menjadi lebih baik dari hari ke hari, masa ke semasa.

Untuk photography, tahun lepas aku terlalu banyak fokus kepada portrait, mungkin tahun ni berbeza sedikit. Mahu juga exposekan diri dengan lain-lain cabang dalam photo ni. Doa-doa la semoga tercapai. hehehehe.

Okaylah, sampai sini dulu buat hari ni. Ciauuuuu!

A.L

5 comments:

dhiyakira said...

dya msg xrply pon adam untk photographi

Clara Emily Cancer said...

setahun br update
dasat adam ni.
sama la kite xde azam.
just teruskan hidup.
friendship forever ye adam. ;-)

adamLUBA said...

dya..eh! ada ka? kt hanphone ka FB? mcm xdapat jaaa. No adam lagi kan?

clara..hahaha. besa laa, busy kan? ;p yup! may our friendship forever. ^__^

Nuryn Weida said...

assume the next entry will be on 2013?Hehe :p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)