Friday, December 3, 2010

fall in love again

okay! dah lama tak menaip, so jadi macam kekok sikit sekarang ni. Aku baru saja sampai ke kampung halaman nun indah lagi permai dan sekarang adalah pada pukul 3.30am.





tup tap tup tap..2010 dah hampir tamat, hanya tinggal beberapa hari ja lagi. Fuhh banyak benda jadi dalam tahun 2010 ni, banyak jg benda yang aku terlepas dan salah satunya adalah mengupdate blog..ini memang kerja si facebook. Okay bab ni xnak cerita skang..itu kena cerita untuk entry akan datang..alalalalala





bytheway hanya sekadar nak mengupdate..so facebook aku sekarang dalam keadaan diactivated di sebabkan oleh beberapa sebab-sebab tertentu. Insyaallah akan di activated kan kembali jika aku rasa perlu....





byteway, kerja plak semakin busy..selalu hujung tahun kerja dh tak banyak..mood mood cuti patutnya dah ada..tp tahun ni...mood tu blom sampai lagi, so kepada sesapa yang ada 'mood' tu sikit, boleh la sila bg kt aku sikit nanti. ^_^





Okay, baru sahaja beberapa jam yang lalu, aku dah berjumpa dengan 'cinta' hati aku...oh! Beliau ni sangat excited terhadap semua benda, sangat comel...dan sangat lurus. Kelurusan beliau la yg membuatkan aku jatuh hati...so aku perkenal kan...ini lah dia...





rapunzel ^_^





oh rasanya sampai sini dulu laa kot..mata aku dari td dok kelip pok kelip pok menahan mengantok..lagi pun esok nak shoot wedding ceramony. So...sini dula lah ek...





next entry aku nak cerita pengalaman sepanjang tahun 2010..huaaaa..xtahan ngntok dh ni...ciaaauunn...





sekian,


adamLUBA