Friday, April 16, 2010

Radikal Street Hunting


Sesiapa yang berada berhampiran tu, marilah join beramai-ramai. Bukan apa, masa ni lah kita nak kongsi ilmu-ilmu dari orang lain.

Okeh2..buat masa sekarang, aku update yang ni dulu naaah~ nanti aku update yang betul2 update..dah lama tak merapu di sini..alalalala~

sekian,
A.L

2 comments:

emmetRaxor said...

lama gila ang tak update..
mesti banyak gambaq baru nak boh..
hahaha..

Afzainizam said...

” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

yuppp aki singgah jap kat blog k boleh tahan tulisan ko ye...