Monday, January 4, 2010

Close electricity to save our planet!

Semalam, dengan kerjasama bebudak rumah aku dan juga para pegawai TNB daerah pantai timur, kami telah mengadakan kempen "Close electricity to save our planet" di mana, kami telah menghentikan segala aktiviti di rumah yang menggunakan elektrik selama sehari (insyaallah). Ini bagi membuktikan yang kami sangat menyokong usaha WWF untuk selamatkan dunia yang kian teruk di ancam oleh manusia sendiri. Aktiviti ini akan berlanjutan sehingga bil elektrik di jelas kan.


inilah gambar aku, apex & kamil semasa menjalankan kempen tersebut!

Sekian,
A.L

19 comments:

Aiza J said...

cis!
dah terkena!

adamLUBA said...

hahaha..
i sendiri pun terkena gak!
-_-"

hanilopiplopz said...

bagus..ntry ko nih mmg sgt bagus..

huhhh..

adamLUBA said...

hahaha...terima kaseh!!

mie said...

daerah pantai timur??
btol ke...ke timur laut??
huhu

adamLUBA said...

mie..
alamak..salah!
timur laut..
heehehhe..terima kaseh!

lilies said...

Ceh... hahaha.. da leh agak da.. pehal lak kempen tuh u n housemate u jer kn.. Neway sungguh jelas pic anda dlm ke`terang`an itu.. Ok la tuh kn jimat letrik korunk tuk sehari..hahahha..
p/s JANGAN LUPA BAYO LETRIK CUZ PIHAK TNB XPENAH MELUPAKAN ANDA..

emmetRaxor said...

tak abeh2..
kempen jimat elektrik ampa..
dari start aku dok dulu dah 2 kali kot kena kempen neh..
sibuk gila keja..
tak dulu aku yang dok p bayaq..
tak ubah2 perangai dari dulu..

Clara Emily Cancer said...

ish x byr bil ke..
wat malu je.
hehe ;-)

Anonymous said...

haha..ces,ak smlm ak cm dngar area umah hg blackout...ropa2nya xmnjelaskan bil...kaget ak sbentar..apeet

apexhuhu said...

kami amat komitmen akan kempen ni, untuk pengetahuan anda, ini adelah kali ke-4 kempen ini dijalankan..insyallah tahun ni kami akan teruskan lagi..semoga bumi kita akan semakin hijau, sehijau Dunia Pandora dalam muvi Avatar.hehehe

lilies said...

kami amat komitmen akan kempen ni, untuk pengetahuan anda, ini adelah kali ke-4 kempen ini dijalankan..insyallah tahun ni kami akan teruskan lagi..semoga bumi kita akan semakin hijau, sehijau Dunia Pandora dalam muvi Avatar.hehehe

wah..forth time yer.. bagusnyer.. tp sikap ini jgnlah anda sume bawa sesudah anda sume kawen yer cuz dikhuatiri anda akan tdo beralaskan sofa or lantai kt luar bilik..sekian.

ayeesha qist said...

haha:)
hebat lah.

ayie said...

yu aku tau...ang mmg 'pencinta alam'

hajaribrohim said...

aku nampak gigi kau senyum dalam gelap tu!

M[o]M[o]S[u]K[i]E ™ said...

eh.. ade yg berkawen la dlm umah tu...!!
aku juga bekas mgsa "kempen "Close electricity to save our planet" juga dulu.. skrg slmt la aku n amet...huhs....

p/s: Hoi pi byr la oiii....xkn bz sgt kot???

karbaid said...

hip

Aphambalique said...

Alhamdulillah.. sungguh mulia hati hangpa. Kalau ada 2,000 orang mcm hangpa ni memang btol2 hijau la dunia termasuk Akuarium Kamil!hahaha.

豚骨拉麵Tiger said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社