Tuesday, October 13, 2009

Photo: XGIG


photo 1: "I'm flying dude!"


photo 2: Joanna from Joanna & co.


photo 3: Joanna again!


Photo 4: Joanna give me smile =^_^=


photo 5: Komplot


photo 6: "Roooaaaarrrrrrwww!!"


photo 7: Si Murai Penipu by Stonebay!


photo 8: "Aaaaaaaaaa..."


photo 9: "Pepsi cola..proton saga..buatan malasia..!!" (permainan rakyat)


photo 10: Riot! ^_^


All photo by: AdamLUBA

Monday, October 12, 2009

Kalaulah ada mesin masa...

Macam mana kalau dalam dunia ni, ada mesin yang boleh bawa kita ker masa silam untuk betulkan segala kesalahan, keputusan atau apa2 yang kita buat sebelum ini...apakah yang akan kita buat? dan kalau semua kesalahan itu di perbetulkan, apa yang akan terjadi di masa akan datang?

Tak di nafikan, aku seperti juga orang - orang lain yang pernah menyesal dengan kesalahan, keputusan atau perbuatan yang pernah aku buat sebelum ini, tapi bukankah itu semua yang mengajar kita untuk untuk menjadi lebih matang. "Learn from mistake", jadikan kesalahan sebagai sekolah, nescaya kita akan mendapat faedah untuk masa akan datang. So..bukankah kesalahan di masa silam itu bagus?

Tapi jika aku di beri mesin masa...adakah aku balik ke masa silam dan mengubah semua tu?

.....................

Yang pasti... jika aku di beri mesin masa....



aku akan balik ke masa semalam....dan menyuruh aku supaya






jangan ke kedai gunting rambut mamak tu!
pergi la salon la dol!! kan dh nyesal!


Sekian,
A.L


p/s: Berita baik! berita baik! (walaupun dahlia ngn nadia dah pesan jangan janji apa2 dalam blog! tp aku nak bgtau juga..uweek!) aku sekarang dalam proses mengumpul balik gambar2 yang aku pernah janji nak letak dalam blog! ingat x? (klu tak ingat, alhamdulillah...klu ingat tu buat2 lupa) so nantikannya....

p/s: buat pertama kali..gua ada pendrive sendiri..alalalalallalalalaa!!!! ( maafkan mamat ni..dia buta IT sikit! T_T) so segala aktiviti mentrasfer gambar aku akan jadi senang! hua hua hua! nantikan lah wahai kawan-kawan!


Sunday, October 4, 2009

Kuiz untuk hari ini!

Situasi:

Lelaki A: Dam! kenapa lama tak update blog?

Perempuan B: U! lama mendiamkan diri! apa cer?

Nenek C: Cu! update cu! update!

kucing D: Miow Miowwwww grrrr!? (bila nak update grr!?)


AdamLUBA:Sorry! skang saya memang tengah ....................................................... (sila isi dengan jawapan yang reasonable)


p/s: maaf! nanti bila saya dah tak ......................................(sama juga dengan jawapan di atas), saya akan update! Terima kaseh kerana memahami! sayang hampa semua! ^_^

Sekian,
A.L

(Gaji tak masuk lagi! T__T)