Wednesday, December 23, 2009

Sedar tak sedar!



Pejam celik, pejam celik..dah hujung tahun 2009! cepat sungguh masa berlalu, banyak dah benda berlaku dalam hidup aku. Ada yang pahit ada yang manis, ada yang datang, ada yang pergi. Well..itu la kehiduapan. Apa-apa pun selamat tinggal 2009, dan selamat datang 2010. Mari persiapkan diri untuk menempuh tahun yang lebih mencabar....

Sekian,
A.L

p/s: Insyaallah, sebelum 2009 berakhir aku akan cuba buatkan sedikit bingkisan apa yang berlaku terhadap diri aku pada tahun 2009.

12 comments:

Dahlia said...

harap2 tahun 2010 datang dengan penuh senyuman!

afiera said...

20o9 tahun ira yang mendebarkan. ^^

adamLUBA said...

dahlia..
yup! harap2 macam tu lah!

afiera..
hehehe..apa yang debar?

Hazira said...

("o")
tahun depan datang Trg lagi ye..

adamLUBA said...

hazira...
insyaallah! nnti saya plan!

hanilopiplopz said...

laaa... igt ko x sedar taun da nk abez dam.. hahahaha.. alhmdllh kau normal lg..

call me sofira said...

Ye semoga 2010 menjadikan kita semua lbh baik dalam kehidupan.Dan memperbanyakan amalan.

p/s:Cantik bro angle gmbr ni,Background hijau tu memang class.dan gmbr ko susun ni memang mbri aku idea.Jgn marah idea hang ni aku ambik hihi.

lilies said...

Hurmmm..2010 u will change ur status adam?? Fm S to F or H maybe??

anak mak said...

nice photo edit la, bro!!

sHutDoWN said...

2009 yg penuh duka... cepat2 rasa nk abehkn dis year... huhuhuu
by the way, happy new year 2010...!

wahhh... gmbq2 ang makin hebat arrr bro... :D i like

Farra Muneera said...

happy new year adam!

adam giler comel.* balas balik.

hahaha ;p

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社