Thursday, December 10, 2009

Hasil Random Fify...

Fuhh!! Buat masa sekarang, aku sangat-sangat teruja menggunakan fify. Rasa sangat menarik, depth dan bokeh nya memang mengkagumkan aku. Rasa tak rugi aku beli fify. Di sini aku letakkan beberapa hasil Random Shoot dari fify, tapi aku tak touch up apa-apa pun pada gambar ni melainkan resize, oh! dan ada beberapa hang tekan 'ctrl + Shift + u' untuk function desaturation.....Selamat melihat!























Sekian,
A.L

21 comments:

Clara Emily Cancer said...

cantik suma pic nie adam..
suke tgk.
=)

puji nie..
kene banje taw..

adamLUBA said...

clara..
tq tq tq..

wokeh..ckp ja nak apa? teh tarik? teh ais? roti canai? capati? tosei? hehehehehe...

Clara Emily Cancer said...

i nak cheese naan kat kapitan.
sebab kat c2 je sedap..
dgn roti tisu + milo ais + mamak 1 k..

aizul said...

kannnn..1.8 nye mana tak cantik gambo!!!

superb!!!

adamLUBA said...

clara..
hahaa..okeh! ssssiiaappp! dengan mamak mamak tu u boleh bawa balik..huhuhu

aizul..
yeaahh!! tu la..tp masa nak beli tu, mamat tu nganjing aku suruh try 1.4, perhhh...geraaammm ja tengok! sib baik tak cukup budjet!

Aiza J said...

adam! lama x nmpak!
apa lagi jom kita bersilat dgn nikon! i pn dah dpt speedlite baru!

adamLUBA said...

aiza..
hohoho..jom jom! tp i busy! tunggu i free kay? tgh rancang nak pi bukit bendera..hehehehe

sofya said...

lawa bro bokehnya.Akhirnya tak sia2 bro terbeli lens ni.Selalu-selalulah terbeli lagi ek.

nazreena nadia said...

kemilll. hahha
cantek gmbaq2 tu. ;)

adamLUBA said...

sofya...
thank you thank you...hahahhaa..yah yah! akan terbeli benda2 lain plak lepas ni..utk tahun depan dah ada perangcangan dah ni..hehehehe

nadia..
eh! sapa kemil? hahahaha..bwuek!!
terima kaseh!

Clara Emily Cancer said...

i xnak mamak tu la..
u la amek..
nnti dia x fhm bhs..
i ckp pn dia x fhm..

adam, nk tnya nie..
compact camera kan selalunye ade tripod gak kan..

skaterblockid said...

badam aku teruja gak ngan lense kau.... huhu. nak gak!!! bile elaun nak masuk....

adamLUBA said...

clara...
hahaha...xpa la..nnti u minta tisu..dia bg roti tisu..cam hari tu..hahahahaha!
yup! betul tu..ada rasanya klu nak pakai yang SLR pun boleh..tp ada yang kecik dan comelnyer..huhuhu

skaterblockid..
beli..jangan tak beli..berbaloi baloi!

Aiza J said...

bukit bendera?
hahahaha!
buleh2.. jom!
jangan kita terkandas dlm kereta api sudehhh!

adifDAS said...

kaw kaw kawwwwwwwwwww..............punya fify..good job bro

Anonymous said...

cantik dowhhh...perghhh...giler aku dibuatnya...

+ shiedefu + said...

nice capture...
:)
tetibe termsk blog u
:P
hehehe...

tp fify lg comey rsenye
:D

hanilopiplopz said...

terbaek!! mai secawan.. haha x masal~

adamLUBA said...

adif..
toce toce!

anonymous..
erkk..sabar2 jgn gila lagi..hehehehe! thanks!

shidefu..
hahaha..tq tq! jgn malu2..selalu2 la masuk! ^_^

hanilopiplopz...
ah! engkau..memang...hehehe..betul betul kaw!

emmetRaxor said...

puaaaaaaaaaaaaihhhhhhhhhhhhhhhh....
damn u..

victoria safia said...

great! simplicity :D