Sunday, October 4, 2009

Kuiz untuk hari ini!

Situasi:

Lelaki A: Dam! kenapa lama tak update blog?

Perempuan B: U! lama mendiamkan diri! apa cer?

Nenek C: Cu! update cu! update!

kucing D: Miow Miowwwww grrrr!? (bila nak update grr!?)


AdamLUBA:Sorry! skang saya memang tengah ....................................................... (sila isi dengan jawapan yang reasonable)


p/s: maaf! nanti bila saya dah tak ......................................(sama juga dengan jawapan di atas), saya akan update! Terima kaseh kerana memahami! sayang hampa semua! ^_^

Sekian,
A.L

(Gaji tak masuk lagi! T__T)

13 comments:

lilies said...

hurmmm...BUSY sgt la niyh yer.. niyh musti kes amik cuti raya lme sgt niyh..tp cheq pon manyak keje gak..wawawa.. but life seem 2 be like.. WORK HARD PLAY HARD so let be lar..=)

Clara Emily Cancer said...

sian adam..
bz yer..
gaji pn x dpt lg..

Dahlia said...

xpa..keja kuat gaji masyuk! :P

Oh techic Oh said...

abg memang pemalas nak update blog.sekian.terima kaseh! (:

shakila said...

aha..lama g xupdate blog..dhla aku suka baca blog ang...hmmm, jwpn ang tu tetapla "update"..hahahaha.. ..

hanilopiplopz said...

ye2.. satu msia da tau kau tgh bz.. sape yg bengong tanye soklan tuh?? meh aku kasi lampang.. hahahahahahaha

gurau~~

adamLUBA said...

lilies...
a'aa busy! hehehe..tahu xper..apa2 pun kita buat..kena la sungguh2 kan?kan?

clara..
haha..tu arr! sedih gila..erkk..tp rini dh dapat! waaahahahahaha! (oppss over suka plak)

dahlia..
aminn..mudah mudahan..hehehehe

oh techik...
mana ada pemalas..busy lahh! sungguh!

shakila...
acecece...terharu aku sekejap! hehehe

hanilopiplopz..
hahaha..tu arr..hentak sikit pala diowang tuh! hehehe

Djebat said...

adam, kesibukan adam tu satu kekuatan..
menten je k..ada strategi utk iCon..hehehe

Silverleaf said...

jawapan:period...ehehe

Kasih Alyza said...

ohh adik akak, bz ya... huk huk... lps raya diam trus adik akak yg bertuah nie...

xreti2 nk sms ker... kita akan ada meeting nnt, akak akn inform bila ya sayang, tunggu.... :)

adamLUBA said...

Abg Djebat:
Thanks abg..huhu...strategi? apa? hurmm..tu la..adik ingat pun nak try buat something hujung tahun ni..but untuk mula-mula ni, ingat nak buat kecil-kecil lan, maybe macam outinng utk shooting ker..more kepada pengenalan kepada camera ka..nengok lah macam mana! ^_^

Silver leaf..
Ya! jawapan macam ni la yang aku tunggu2 sebenarnya..alalala..kreatif..ko faham apa yang aku cuba buat disini..so kepada yang lelain..xder idea ker?

Kak Kasih..
a'aa akak! busy akak! bukan tak nak msg..nak msg akak, nak lepak ngn akak...tp buat masa skang! mmg tak boleh..sekurang-kurangnya dlm 2 minggu ni laa!

LaDY EiSz said...

pakcik....maaf lambat masuk ke group blog sedunia..lawat sayalo...pelangiatasjiwahitam.blogspot.com
rindu kamu!!!!

adamLUBA said...

hahaha..eisz! xpa xpa...tak terlambat pun..selamat datang ke dunia penulisan tanpa batasan..alalalala!

p/s: rindu kt hang juga cik nigar! alalalala