Monday, August 10, 2009

mana gambar? cauded!

busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy, busy.....

T___T

  • Rindu bantal besar segiempat aku.
  • Rindu nak nengok DVD sowang-sowang dari jumaat malam sampai ahad malam.
  • Rindu nak baring di ruang tamu sampai sakit kepala.
  • Rindu untuk tidak mandi selama 2 hari di hari minggu.
  • Rindu untuk hanya makan biskut segiempat bergula cicah dengan air nescafe panaz!

Aduh! lama betul aku tak buat benda-benda di atas. Bukan apa, tak sempat babe! bangun ja kerja, habis kerja tetdo, sok bangun kerja, balik tetdo..kerja, tetdo..kerja tetdo..kalau balik curi masa sikit nengok dvd atau main ps2 si kamil..esok dah lebam mata cam panda (tapi panda kering la..)

huaaaaa...

update:
Gambar-gambar iCon penang sedang dalam proses, insyaallah cuba untuk siapkan dalam minggu ni, lepas tu, continue untuk gambar bersama iCon JB plak! Kepada yang selalu jengah ke sini tu, minta maaf, entry ni xder gambar lagi, dan terima kaseh kerana masih lagi menyokong saya! aminn (adeh! kenapa dah macam nak buat kampen pilihanraya la plak)

Special Thanks:
Terima kaseh kepada abg DJebat dan abg Ali Qusyairy kerana memberi saya menumpang umah sekali gus mengePAU Ali cafe bersama meggie cup dan juga biskuat. Terima kaseh juga sebab bersama-sama menonton DVD sehingga masing-masing terlelap di bawah sofa (tapi saya bangun dulu..hohoho), terima kaseh kerana memperkenalkan saya dengan awek-awek cun, tapi apakan daya..hati ini sudah dimiliki. Terima kaseh juga di atas otak-otak kempas yang begitu banyak, saya sangat puas walaupun pagi ni cirit birit, tapi puassss!

sehingga bertemu lagi...

CAUUUUDED!
(hah! nengok..dah terlekat ayat Mr. President nih!)

Sekian,
A.L

22 comments:

adifDAS said...

wei..
blh kot...
mai smi
lama aih tak jumpa ang
hmm

adamLUBA said...

busy adif...
klu tak busy dah lama aku pi sana..
T__T

Kasih Alyza said...

pergghhh n3 ayat2 power terhadap abg tersyg hohoho :P

Dahlia said...

woahh! saya pham anda bz..xpayah la tulis smpai..1,2,3 alamak lost count! :)

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

nice blog... :)

Clara Emily Cancer said...

bz ke..
ptt le lama x update blog.
ingt kan dh ilang.
bykkan sbr..

keje mmg letih.
tp berbaloi bile dpt gaji.
tp dh xbest bile gaji habis..

adamLUBA said...

kak kasih..
power ka? hahahahah...

dahlia..
hehehe..itu tulis banyak baru orang tahu bertapa busy nyer saya..klu tak diowang just ingat.."oh! busy jer!" klu tulis macam ni..nanti orang kata.."WAH! BUSY nYA!) hahahahaha

azland of gossip pink..
tq..

clara..
betul betul...tp best..sbab busy dengan perkara-perkara yang di sukai..huhuhu

Nadia Yuna said...

sibuknya dia.
jangan lupa jaga kesihatan na

=)

M[o]M[o]S[u]K[i]E ™ said...

ang tak bawa balik otak2 kempas kat aku..
huhuhuhuhu....

adamLUBA said...

nadia..
huhu..baik! insyaallah...masih lagi sihat! ^__^ bila nak mai penang ni cik nadia?

momosukie..
hahaha..habis letak atas meja 5 minit ja lesap..nak bawa balik celah mana?

Djebat said...

hahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaa...

adam..adam..bagaimana kata2nya begitu la orgnye..sgt mesra, peramah & x malu..hahahahaha..

tkilan otak2 kempas xde dhari ptama..
tkilan otak2 jb yg dpt dhari kedua..
tkilan, otak2 tu x sesedap otak2 kempas..
& tkilan x dpt bekalkn adam otak2 kempas bwk balik sbb x smpi 5 minit letak, licin tros..hahahaha

Adam, its chowdeq..bkn cauded k..hehehehe

ainee si ketua pari2 said...

takpe dengan ayat2 u pon da cukup bagi kami..
ececehh!bodek..
haipp

Kasih Alyza said...

Jebat : apsal xkirim otak2 kempas tuk i skali... ni i terkilan gak nie hahahahahah :p

yanasaja said...

uit uit panda cumel ape...hikhik

hanilopiplopz said...

konklusiny... adm BUSY.. hokeyhh!! fhm2...

emmetRaxor said...

panda kering2..
hehehhee..
balik neh aku belanja otak2 udang banyak2 makan nagan laksa..
hehehhee..

Kasih Alyza said...

LAKSA?? emme, akak nkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Melayu Republik said...

selamat berpuasa, adam.

:)

oaker said...

dey soley..... adam ni bz lyn ps2. bukan keja pun.... da wapa game dah dia katam hohohoho

Farra Muneera said...

adam, nak tgk gambar ehem ehem? ;D

Kimy said...
This comment has been removed by the author.
Kimy said...

salam, ini kimy (flickrjunk). ko ada post dlm blog yg ko nak beli blackbird-fly. so camna skrg da beli ke belum? saya ada jumpa kedai online yg jual kamera tu.

kalau ko da beli, saya nak sedikit komen/ review ko ttg kamera tu. takut juga nak beli sbb itu kamera jarang orang guna.