Friday, July 24, 2009

jadi ker?



Tak akan semuanya berjalan dengan lancar,
Tak akan semua impian menjadi kenyataan,
Tak akan semua jadi seperti yang kita rancangkan..



Yang di-rancang....
  1. Hujung minggu ni jumpa si-gadis (Ayuna), My Best Friend Forever (Shee), Mie, Fahmy, Asha, Im, Dy, Neera dan beberapa orang lagi dan menuju ke PD untuk merehatkan otak sambil bergembira.
  2. Malam ni (24/07/09) patut join si Apex dan kawan-kawan beliau pergi mandi air panaz!

Yang terjadi...
  1. Ada kerja yang terpaksa di lakukan di sini...that meants.."I'M STUCK AT PENANG"
  2. Wallet memberi amaran supaya jangan pergi sebab incik wallet sudah tiada isi untuk melakukan apa2 apa aktiviti.
Penyelesaian...

Duduk di office siapkan kerja..pastu rancang aktiviti baru, dan aku akan pastikan hujung minggu ni aku akan dapatkan beberapa keping gambar untuk di upload. Sekarang dalam kepala hotak ni dah ada beberapa perancangan seperti pergi Penang Heritage Celebration, tengok cerita papadom di USM dan erk..erkk......

minggu depan lah aku bagitau....

Sekian,
A.L

p/s: Di sini, aku nak mempromot sesuatu....

Fotoshoot pengenalan iCon Penang
Tarikh: 26 Julai 2009 (Ahad)
Masa: 2 Petang
Tempat: Explanade (Padang Kota Lama)
iConcept: Bebas & glamour
Person incharge: Kasih - 0122904443
Sasaran: Semua iConians Penang dan yang berdekatan. Ajak sekali kawan2 yang belum di iCon kan..
(info di atas di ambil dari abang Jebat..terima kaseh)
apa tu iCon? <- sila click untuk info yang lebih lanjut ^__^

25 comments:

generasi ketiga said...

nak belon heart jugakkkkkkkkk..

SuRaYa said...

ur picture with the heart balloon is kewll!!

Lyla Muhamad said...

muka yg pki tdung putih tu mcm kcewa je ta dpt pgg belon tu x))

shee said...

its ok adam :) nxtime u turun kite buat bbq lagi. tp buat kat cyberjaya jer. hehe

joegrimjow said...

lawa ooh gambar tu!

Mumtazah Madzlan said...

dtg Muadzam lah pulak abg! haha

Clara Emily Cancer said...

pic tu cute je..
cam muke kesian je.
nak marh pun x smpi ati..

mmg tggu gaji je kan..
pokai la..

minamisensei said...

kita hanay meracang tuhan yang menentukan..huhu..btol tak?

ada hikmah di sebalik setiap perkara...

renung2kan dan selamat bermal..hehhehe

adifDAS said...

geng icon ka??????
huhuhuhu
tudia..mention nama depa ja..
nama kami yg lain tak ad pun
tak apa dia

allalala

M[o]M[o]S[u]K[i]E ™ said...

sabar jela..
tapi aku teman ang semalaman kan??
hihihihi..

emmetRaxor said...

huhs..
menarik tu..
ang pon join sekaki ar??

teruterubuzu said...

erm..cantik sungguh gambar ini,
hahaha..cadang nak beli camera yang boleh ambik gambar macam en luba ni..tapi yang dirancang tak menjadi..
betullah seseungguhnya ada perkara yang kita rancang mungkin takkan menjadi kerana perlu mendahulukan perkara yang perlu didulukan..mungkin jugak perkara yang didulukan itu membawa kebaikan kepada kita..moga2..
Amin..

p/s : Nnti kalau ada photoshoot kat Putrajaya bagitaulah eh..nak tengok en luba ni ambik gambar..hehehe

adamLUBA said...

benon..
hahah..meh amik meh!

suraya...
thanks!
hohohoho

lyla..
tahu xper...dia nak sangat belon tu..walaupun sebenarnya..dia dah ada pun belon tu..hohoho

shee..
boleh! jangan kan kt cyber..kat melati pun i sanggup..alala!

joe..
hahah..tq tq~

dik techik..
datang muadzam..abg nak lepak mana? hish hish..lepak kuala la..hehehe

clara..
hahah..tau xpa..

minami..
hanay mana plak ni? hahahahaha

adif..
erkk..mention nama sapa? huhu..mmg aku nak gi jumpa diowang pun..pastu jumpa hang la..tp xjadi T__T

momo..
a`aa..tq tq..sorry2 sbb xleh bawa hang pi jalan2..besa la..poket tgh ketat..hohohoho

emmet..
join apa? penang heritage? or iCon..
klu iCon..yup! aku join..^__^

teruterubuzu..
hoho..baiklah! akan diberitahu nanti..ehehehe

lyeina said...

hurmm..dat we call LIFE..kalu sume pon leh ikut da way we want to..xbesh gak gak..but i knw how u feel..neway gud luck next time n hv fun wif life not life wif fun..hurmm im i rite??? dunno lar..~~lalala~~

Farra Muneera said...

i pun x dapat pergi adam... kih kih

insyaAllah next time i arrange jadual awal2!

Kasih Alyza said...

hahahaha dik, tks ya semlm akhir nya kita dpt dating gak kekeke... blog icon penang dh siap dan adik akak nie adalah pengikut yg first, cayalah :P

jgn lupa pic dik, touch up lawa2 pastu akak nk load ya hohoho...

great moments wt all of u :)

Dahlia said...

aww..muka buat so baik!! haha!!
mcm bdk2 yg tggu org bg gula2..
letopkan belon tuu!!
ye tolong buat muka sedeh anda!
;)

Dahlia said...

oww..lupa2!!
tampar pp!!
*pruuff*
kuar angin!!
;D

minamisensei said...

huhuh..ampun2 pe nak jadi nie..
ari tue huruf a dah tampal ngan gam..
skung die main2 tukar2 tempat ngan y plak...

ces Y n A sila balik ke tempat asal anda..hahhahahah

adamLUBA said...

lyeina..
yeh u right! thanks yah!

Dahlia..
*pruff* itu angin pipi ka angin perut? hehehe

Kak Kasih..
hehehe..baik! nanti saya siapkan apa yang saya ada dulu! huhu..
^__^

minamisensei...
dah dah..jangan salahkan hurup! dia tak bersalah..alalala

emmetRaxor said...

tu la owang suh carik monitor ang tak mow..
kan susah nak wat job..
weh alang2 ang edit gambaq icon 2 jangan lupa edit gambaq syawal sama..
ang jangan bagi alasan ang bz..
komitment penting..
hgehehe

Kimy said...

yeah kita rancang tapi tuhan yg tentukan... pearghh photoshoot icon tu terbaik lah (yg link ke blog lain).

aRien de GreaT said...

~bila yg dirancang tak menjadi..mknanye de ssuatu yg lbih baik utk kiter.insyaAllah.. :)

minamisensei said...

huhuhu..okey sekarang semua dah bagi kerjasama ...hahhahah...adam whatever..hhihi...

adamLUBA said...

farra muneera..
hoho..okeh2..nanti kita plan lain..hehehe!

amet..
okay! alasan aku busy tak der..tp aku bg alasan aku xdak com..nak edit celah mana?

kimy..
^__^ thanks kimy!

arien...
yes! saya setuju..dan memang benda yang terbaik pun jadi minggu lalu! hohohoh

minamisensei..

-__-"

hahahahahhaa!