Friday, July 10, 2009

apekah?


Yang 1st ni masa kat Ukay Perdana, topi tu adalah hadiah harijadi, and sofa tu, aku pun tak tahu mana si Wan Sabah ni rembat -__-"



Yang kedua ni, adalah gambar di batu Feringgi, (hujung minggu ni 12/7 aku nak pi lagi, sapa nk join?) di mana sorang amoi ni ingin mencuba naik payung terjun yang di tarik oleh bot berkuasa turbo. ^__^




Dan gambar ketiga ni adalah gambar aku di mana aku sedang bersiap-siap untuk fesyen show fabriclov di tanjung bungah pada 4/7 yang lepas. Baju apa aku pakai? hahaha...percaya atau tak..malam tu..aku di gelar Mona! O__o!!!


Sekian,
A.L

18 comments:

minamisensei said...

huhhu...salm bro...
wah smart macho itu gambar first..
hahha
walaupon sofi tu tak di ketahui asal usulnya...
erm..wah jadi model skung....?
huhuhu

Aiza Jeniza said...

nak ikut nak ikut! nak p batu paringghi!

hanilopiplopz said...

smakin fofular laaaaa... nk sain....... plish2!!

mie said...

tuh la hani...
dah makin fofular dah cik adam neh...
uik silap!mona mona....nk bergmbr skali...huhuhu

Clara Emily Cancer said...

adam,

pic 1,
gmbr smart..
tp anda jgn perasan yer..

pic2,
nak itot..
nk nek payung terjun tuh..
tp mahal la..

pic3,
apsal tunjuk pic nie..
asal x tunjuk pic 18sx anda yg seksi tuh..
hehe

Seriy Amran said...

that was nice Mona!
hehe.

jojie Oh! said...

huhu.. si adam ni bkn baru jd model..haha!
sejak di college dulu dah start kerjaya modelling..hahahah (jgn bangge lebih2 eh.. ;p)

huhu.. wow! betol kata hanilopiplops..semakin fofular ek ko adam.. haha bile nk lanje aku makan nie..? hahah

ukay perdana je dah smpai beribu kali, turun kl pon dah million times, bile tah nk lepak2 same.. haha

niesa_tas said...

buk!!

M0NA...
hermmm......dari sudut mana tuh????
ecik Adam ni...aiseh...
sedap2 name Mona juga yg hang dapat....

hehehehe....kuikuikuikuikui....lawak tol ar..

aanyway...nice one....

ngee

niesa_tas

Lyla Muhamad said...

apakah ini sebenarnya ?

pic 1st tu mcm bkn adam . hihi .

adamLUBA said...

minamisensie..
salam...
bukan sofi...sofa lah! ^__^
erkk..hahaha!

aiza..
hahaha..hari tu xjadi..
xpa2..nanti klu pi..
i gitau! ;p

hani..
hahaha..bak sini pen..ni nak sain kat mana nih?
hahaahah

mie
banyak laa mie..
mona hanya panggilan utk mlm tu..
-__-"

clara..
haaha..tq
hari tu xjadi gi la mielia..
nanti klu jadi..i gitau!
erkk..ceh ceh! xbleh tunjuk!
o__O

seriy Amran
thanks! T__T

jojie..
tu laa...tak berkesempatan lagi nak lepak ngn hang..
tak pa..tak pa..
satu hari nanti!
huhuhuhu
^__^

niesa tas..
T__T

lyla..
itu saya lah!

Clara Emily Cancer said...

nak tengok juga..
x kire..
klu x kasi report kat mamak kapitan..

adamLUBA said...

clara..jgn report..
nanti dia tutup lagi 3 hari..
hahahahaha

Clara Emily Cancer said...

hehe..
nnti dpt roti tisu lg..

minamisensei said...

hahah...sekali salah taip..
mmng aku menghadapi masalah dalm penaipan....

hurup a ilang time tue....<----kata2 tak menafikan kelemahan

adamLUBA said...

clara..
hahaha..tahu xper..
pastu minta oren..
dapat epal! hahahahaha

minamisensei...
adeh!..ko lekatkan gam kt huruf A tu..bagi dia tak lari O__o!

minamisensei said...

hahha..ok t aku lekatkan gam..hahhaha

dari: budak baik...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社