Monday, May 25, 2009

Terkejut! (update tak habis lagi tau)

Inilah kek dari Apex, Afiq, Amet, Gina dan Apit

woo!!! tahu nak cakap apa! celebration tahun ni adalah sangat best! sehingga hari ni (25/05) ja..aku dah dapat 3 surprize:

Kejutan ke-1:
Pada 21/05 tengah aku sedah sibuk membuat kerja, tetiba semua budak office datang bersama satu bekas polistrina yang di cucuk lilin dan di iringi oleh lagu "selamat hari jadi" versi English! wahh! roti john special! hahaha..thanks kepada SG-ians!

Kejutan ke-2:
Juga pada 21/05. Oleh kerana hari tu adalah hari lahir aku, so aku dibenarkan pulang awal..lebih kurang 8.30pm (sebenarnya aku boleh balik lagi awal, tapi aku nak habiskan semua kerja aku dulu, baru balik), so decide nak jumpa di hammer bay! permulaannnya aku ingatkan nak makan dengan budak-budak rumah ja! tetiba jap lagi, perhh! ada lagi beberapa kawan yang lain, antaranya Gina, Apit, Saadah dan kawannya Fairuz! hohoho! best best malam tu, aku dah macam mabuk teh! gila sakit perut sebab gelak! Pastu kami gi karaoke! Balik karaoke tu, aku dapat 4 hadiah:
1. Kek ada kuaci (thanks to Apex)
2. Mafla pink (thanks Saadah)
3. Cadbury Choclate (thanks to Amet dan Afiq)
4. Tepung gandum! (TERIMA KASEH semua!)

Malam itu, aku telah jadi beruk super saiyan yang mengamuk di hadapan PISA

Kejutan ke-3:
Sepatutnya ada gig hari sabtu lepas (23/05), dan pagi tu aku dapat tahu rupa-rupanya gig tu telah di tunda. Rupa-rupanya si Aiza dah tahu awal-awal yang gig tu di tunda, tapi tak bagitau sebab nak celebrate birthday dengan aku, tapi di sebabkan atok Aiza telah meninggal dunia (yang beragama islam, sila sedekahkan al-fatihah), so dia tak dapat join untuk celebrate hari tu, tapi dia ada bagi kek cokelat yang ada strawberry! nyum nyum! cokelat ada feveret. Terima kaseh Aiza.


Inilah Kek dari Aiza Jeniza

Wah! ini adalah pertama kali dalam sejarah hidup aku selama 24 tahun dapat 3 kek untuk bufday aku. Pastu siap dapat hadiah plak tu! adeh! tahun ni juga adalah tahun dimana paling ramai orang whish kat aku! thanks all! love all of you! ^__^

ini adalah sedikit gambar yang di ambil masa kuar lepak ritu...thanks to artO (Emmet) untuk gambar2 ini :


Boys day out! (hah! ingat pompuan ja ada gurls day out? Erkk..tp time ni ada sowan gurl! ^__^)



duta La senza yang baru..hahahahaha ^__^




look! gigi aku terbang~!!



hadapan dari kiri: Apit Oaker, Clara Emily, AdamLUBA, Arefiq momo, Apexhuhu
belakang: Acap demok! hahahaha (sorry acap)


Sekian,
A.L

next entry:

photoshoot model 1
- Yinyin -

22 comments:

joegrimjow said...

bahgianye adew org smbut

HAZIRA said...

comel je pic boyz day out tu..
suka2!!

norraien said...

haha model lasenza yg baru hea..
btw cool beb dpt 3 kek tuh..
weeeee

R e b e l said...

gambar kat la senza.. haha nice!

Oh techickechic~ said...

dah tua..haha ;P

Izzaty R.Mazly said...

muke acap nmpk tembam dow.hahaha.

sjak bile lak die x tembam kann.

mmg sesuai sume jd model la senza.ngeh3~

Clara Emily Cancer said...

mcm ku kenal je..
gurl yang pakai baju putih tu..
ber 'sunglass' putih tuh?

adamLUBA said...

joegrimjow..
hahaha..mmg bahagia..sampai putih hah! diowang kenakan aku..sib baik bufday aku..klu tak 'eman manan' laa aku malam tu..alalalala

hazira..
hahaha...tq tq..yg mana comel? ;p

norraien..
hahaha..tu laa..klu ada runaway nanti tak tau laa mcm mana -__-" hahahaha...erkk..hehehe..thanks!

rabel..
heheh thanks!

oh techic..
ala..cam dia muda sangat..setahun jaa kay! heheh.. ^__^

izzaty r.mazly..
erkk..dia dari dalam perut mak dia lagi dah tembam..hahahaha!

clara..
erkk..entah..sapa ek? kenal ek? hahahaha!

Aiza Jeniza said...

iya..sama2.. sedih tak dpt join,kalau tak confirm coklat kek tu dah kena calit kt muka adam. Ehm, 4 batang lilin, umur 4 tahun eh? (^_^)

hanilopiplopz said...

huohhh... aku klu besday wat knduri doa slamt jeww.. pastu wat kiamullaill ngan solat hjat satu malam.. hehehe ok2.. saye tipu.. dushh utk akuu!!

niesa_tas said...

a w0nderful birthday..mesti ar d' celebrate dengan best...

nak tau sebab ape????


sebab nak menunjukkan um0 ecik adam

makin naik...x makin berkurangan...huhu

Nadia said...

haha. 'boys day out'. 'gigi aku terbang'. klaka la adam. :)

hope u'll be happy now onwards yeah?!

Clara Emily Cancer said...

eh..
rasa2 kenal la..
hehe

kem salam kt membe aritu k

adifDAS said...

wei..
best2
rugi nya aku
afiq cita kt aku
gila jeles
huhhuhuhu

Nadhirah Zamrose said...

tradisi tepung-tepungan mse b'day x penah dilupakn kan?
perlu ke model La Senza?
-_-" hahahah!

oaker said...

hehe tu la ako da ckp, La senza tu lain mcm ne kedainye. khas untuk kaum pompuan tp bebudak ni nk redah gak hoho nway besh besh. 1 more thing, gal bj putih n bersangelases itu adalah *L**@. hohohoh. ramai yg mengatakannya dia adalah kiut.
weh adom... projek kite haru disetelkan thn ni gak.

You Promise Me Ai said...

adam :) u shud be happy having close friends who appreciate u so, sooo much! :D

miss kiminggo said...

waa ADAM~
bestnya besday.. :DD
jeles betullah.
hehehe..

aizul said...

wah! selonotnyer!!

emmetRaxor said...

wsalam..
hahahaa..
padan muka adam kena baling tepong..
aku pon turut tekena sekali..

Lollyp0p_c0keLat said...

wah...besnye sambut besday..
pict yg second tue dah cam antu tepng gomak dah..
hehehe
=)

Artyie_isaactyie said...

wow..
best giler burfday cm2..
hapening..
sre byk adiah neyhh..heheheeh