Saturday, May 2, 2009

Sesi mengeratkan hubungan bersama didiNINE

Seperti semalam, hari ni juga aku membuat aktiviti untuk merapatkan lagi hubungan antara aku dan didiNINE.

So plan hari ni adalah taman reakreasi Bukit Wang, Jitra, Kedah. Tempat ni merupakan tempat perkelahan antara aku dan kawan-kawan aku masa sekolah dulu. Ia merupakan kawasan air terjun (erkk..ada air terjun ker?). Mereka yang terlibat hari ni adalah aku, Amet, Nazim, Afiq dan Lee. Kami mula bergerak pada pukul 10.30am.

Kami mengambil masa lebih kurang 30minit untuk sampai di Bukit Wang. So sesampai ja di sana, kami mencari 'port' yang sesuai, selesa dan sedikit privasi. Wah! aku cukup tak sangka yang bukit wang kini masih lagi ramai orang yang datang. Hebat-hebat...^__^

Setelah penat shoot gambar (sebenarnya snap 2,3 keping ja..mandi tu yang lebih), kami pun menuju ke rumah si Afiq untuk kenduri meggi. hua hua hua..best best! Terima kaseh kepada tukang masak si Amet dan Nazim. (sirius diowang masak sedap, meggi rasa cam nasi ayam).

sebelah petang pula, ingatnya mahu ke Taman Tasek Darulaman, tapi tak menjadi sebab semua dah terbongkang tetdo T___T. haihh..~ so hari ni, just sempat buat itu jaa...

Sekian,
A.L

24 comments:

ayie said...

weh...aku rasa amet sesuai jadi penunggu kat pokok tu lah...
heh..he.he...

SeriyAmran said...

wah!

sangat best la!

lame x blik kampung.

huhu.

name jew kampung kedah tapi bukit wang ni pon x pernah g!

haha.

adifDAS said...

wei..
super jeles
nti aku blik kta pi k
lama tak pi bukit wang
huhuhu

tedy guard said...

so jeles melihat cik adam berseronok..
cant wait for my holiday..
n for cik didinine..
nice name for her
i guess it "her" right?
hihi

hanilopiplopz said...

kpd abg yang memakai baju ashkar ituhh.. meletupp pose.. ahahah...

wiena said...

waduh!! seronok nyer g mandi yerr... knapa tak ajak??? huahuahua... berjalan sakan nampak nyer...

adamLUBA said...

aie..
hahaha.amet mmg penunggu pokok! alalalala

SeriAmran..
alalaa...kalau kt kedah ni, ada lagi tmpat yang best..macam bukit hijau..bukit wang ni tak best laa utk mandi2..air dia cetek sangat..
^__^

adif..
hahah..okeh2..

teddyguard..
ya ya..of couse it a she..hehehehe..

hani..
hah! ko baru tengok ni, tak nengok lagi pose dia yang 'MAUT' habis..aku tak letak sebab..erkk..erkk..bahaya..hahaha

wiena..
hahaha..ini tak berjalan sangat ni namanya..cuba nengok kalau time gaji dah masuk nanti..lagi banyak tempat boleh gi nih! ^__^

Nadia Yuna said...

wuuu wuuuu

seksi seksi

hahah.

cool gile korang ni

sempat berpiknik

best2!

=D

adamLUBA said...

nadia..
picnic pun cool ker?
hahahahha

oaker said...

mohd. adom. ako ingin menganaunskan yg ako nk curik ddnine ang. sbb pic yg disnap oleh ddnine ang adalah damn shit osom. ang jaga ako nk curik.

adifDAS said...

oaker..
mari kta curi dd9 dia
pastu kta jual
duit bahagi sama rata
apamcm oaker??
setuju??

huhuhuhuhuhu(gelak jahat) xD

Nadia Yuna said...

cool la!

nadia ni

jangan kate picnic

pegi CM pun susah

haha

alahai adam..

my life style kan ala-ala katak comel di bawah tempurung. =D

aizul said...

waaa cun ar luba pic2 nih!! haahah

bahaya ooo bwk kamera g air tejon!! ramai nak rompak!!!

Lollyp0p_c0keLat said...

cool jer pict...
pesal ramai mmbe blogger sy g waterfall ekh..
cam besh jerw...
nway,mmbe adam yg xkai bju tue seksi la plakl.hihihi..

Clara Emily Cancer said...

betul2..

seksi2..

apsal pic adm skit je .

pic mmbe je byk..

adamLUBA said...

oaker dan adif...
MAU bagi hampa tengok didiNINE..MAU bagi hampa pegang didiNINE..MAU pi jumpa hampa bawa didiNINE..

neeeaaaaaahhhhhhhh~

Nadia..
adeh2..jangan kata macam tu..katak tu tunggu dia nyer prince charming datang bawu kuaq dari tempurung tu..huahua...

aizul..
hah! tahu tak per..sbb tu aku mandi lima minit jer, sebab nak jaga camera (padahal sebab takut sejuk)

lolypop cokelat...
hahaha..skang ni musim air terjun kot..alalalalalala!

clara..
erkkk..kalau i amik gambar..tentu laa gambar i sikit..sbb i yang amik gambar..huhuhu..tak per2..mmber i ada juga amik gambar..itu ada gambar i..nanti i letak..^__^

techic~ said...

tak habes2 dgn didinine dia..hehe..
bestnya mandi manda abg..pic cantek!
meggi rasa mcm nasi ayam??yala..da tgh lapaq..heeeee ;P

adamLUBA said...

techik..
hoho..nak buat cam mana dik..
didiNINE cinta hari abg..hehehe!
hah! tu laaa..dik tak rasa..
time tu tgh lapaq..batu tepi jalan pun rasa paha ayam..hahahah

Clara Emily Cancer said...

yeke..

jd photographer mmg cmnie kan..

byk amek pic org..

amek pic org esti cntik..

klu org amek pic kite mesti x brp ok kan..

x mcm yg kite nak..

adamLUBA said...

clara..
yup yup! sebabnya perspective seseorang tengtang sesuatu adalah berlainan..so jadi macam tu laa..
hehehehehe

Nadhirah Zamrose said...

haaa amik
bahana camera bru ;)

smue nk pose baik punyee ;)

adamLUBA said...

Nadhirah..
hahaha..ini pose baik?
ada banyak lagi pose2 baik..tp terpaksa di tapis masuk..sebab..bebudak ni gila sengal..T___T

Kimy said...

fuyohh bukan main riang lg ko dgn didinine ko tu. siot tul jeles aku tgk dgn gear bru ko punya. bilalah aku nak upgrade huhuhu...

adamLUBA said...

kimy...
hahaha..ya ya! ala..photo busyuk2 jaa kimy oii...ini baru nak dapatkan chemistry..baru nak biasa2 kan diri..biasa laa..aku dan didiNINE baru ja kenal..hehehe!