Monday, May 18, 2009

Okay! malam ni aku.....

I'm really piss - off tonight!

Okay! Aku amat mengalu-alukan sesiapa nak menjadi kawan aku! Serius..aku tak kisah! aku sangat suka berkawan..dan aku sayangkan kawan - kawan aku.

Cuma satu aku tak suka..aku tak suka orang mempergunakan nama aku!, buat taik dengan nama aku! sedangkan korang bersuka - suka dengan nama aku. DAM! kalau ko kawan aku, jangan sesekali mempergunakan nama aku sebagai tempat ko menyorok aktiviti tak siuman ko tu...

http://heyimneera.blogspot.com/2009/04/experiment-salon-session-d.html#comments

Siapa yang bertanggungjawab dengan coment di atas? Siapa yang sanggup gunakan sebagai title 'kawan adam luba' dan bagi coment berbaur lucah tu? Sila betulkan statement anda.

p/s: to Neera..i'm really - really sorry this things happen to you.!!

Kepada kawn-kawan yang lain, aku minta maaf sebab keluarkan entry ni! aku betul-betul tak suka orang yang mempergunakan aku. dan aku paling tak suka bila dia buat benda tu dekat kawan aku sendiri. Dah la aku tak dinner lagi, order dekat sejam! dia boleh lupa! HARAM! so kesimpulan..malam ni aku betul-betul hilang mood! dam! dah laa kerja banyak lagi....::

kepada sesiapa yang bertanggungjawab terhadap perkara di atas. Sila minta maaf dengan neera, dengan aku tak yah!

Sekian,
T___T

27 comments:

mie said...

huh!!sape yg sguup wt cmtuh??siut jarkk..sguh busuk itu orang!!!

AI@REEL said...

budak tu x siuman or x bertamadun lagi kot..adam

apa pon neera jgn percaya bulat2 siasat dulu.....

banyakkan bersabar adam.

adamLUBA said...

mie..
haih! tak tau laa...sungguh busuk punya olang!

ai@reel...
hahaha! maybe kot! hurmm..baik baik..saya sabar..thanks!

shee said...

celaka giler perangai die. isk. sape berani buat jahat kat kawan kawan i nih.

u da bgtau neera?

norraien said...

isk isk..
mcm2..
hehe..

adifDAS said...

be cool bro
org tu jeles kt ang
dia sgt bodoh
tak kerja la tu

ARm Myopia™ said...

da tgk comment tu. gile tak tapis. da la blogger girls. hmm. kasi pecah je. jampi la. haha

wiena said...

wiena da baca blogger neera... spa punyer kijer laa tu... org tak siuman kot... kuar wad giler!!

chocolate said...

cess..siot pnyer org..nape gune nme cm2?dush3..!!die jeles ngan adam kot..sbb femes sgt..hihi..but,nseb baek kwn awk phm..be cool okeyh..=)

Clara Emily Cancer said...

anyway adam..
bykkan bersabar la..
mayb manusia yg x bertanggungjawab..
jangan tensen2..
bertenang k..

adamLUBA said...

huwaaaa...guys!thanks a lot! ohyeahh..kamu memang betul2 kawan saya! isk isk...hug*

shee...
tahu tak per! erkk..neera yang bgtau i..alalalalaala...

norraien..
tu la...-__-"

adifdas..
ni tgh cool laa nih! jgn sampai aku tahu sapa budak tu dah! TARAM cukup2.alalalala

arm myopia..
erk..jampi? hahaha..klu aku tahu jampi dah lama dah jampi...sib baik tak tahu..alallalalala

weina..
hurrmm..tu laa! pandai betul dia manipulasi nama orang len..dush dush!

chocolate...
hah! tahu tak per! dalam banyak2 orang kenapa laa nama saya di jadikan 'bahan;..hampeh tul!

clara..
thanks! okeh2..tak tensen dah! ^__^

Artyie_isaactyie said...

sabow ja ek..
dia nk tmpang femes..

Nadia said...

bakal kawan kepada adam luba? hm. die mesty fanatic ngan u neh. ta saba saba na jd kawan u. die suke u tuh. die admire u tuh. chill k adam. jgn mara mara? nnt ta comel? :p

norraien said...

x dpt detect sape yg wat tuh..
dh la gune name u lak tuh..
nmpk sgt die tuh pengecut huhu..

adamLUBA said...

artie..
haha...mana ada femes! alalal..ini bukan nak menumpang..ini nak menjatuhkan..T__T

nadia..
haha..klu suka pun..jgn laa buat cam ni...so mcm mana i nak suka dia balik klu perangai dia cam ni? kan kan? erkk..okeh2..tak marah dah! comel tak skang? hahahaa..

norraien..
tak..huhu..yup! betul2

TIA said...

woh
manusia spastik berpewatakan plastik
-ayat tiru-

=D

niesa_tas said...

w0w...x tau plak out there....there r peepz yg sangat2 @#**##@@......(agak2 pekat ye mncarut nie)

huahuahua...well....that peep memang kalu jumpa kena tumbuk berirama la jawabnye....w0w..as a friend(although im just ur bl0g fren...ermm nisa ni fren adam ke???ades...pening2)
hehehe...
to that stupid bad lil memory yg konon2 nye bakal ur fren....kalu k0 baca nie....memang bagus..sebab akal fikiran ko da sampai ke thap tapak kaki dimana..orang selalu pijak2...huhuhu....
(sori la adam teremo skit (^_^)""" )
hehehe

hanilopiplopz said...

gampang sungguh ituh orang.. ape2 pon, sabar ea encik adam.. huhhh mcm2 prangai ek! feninn...

saadah saadun said...

OMG..
that 'dude' is so damn pathetic..
hehehe
~sigh~

Farra Muneera said...

huishh banyaknyer comment you. baru je post kan?
huhuhu

xpe2 adam i x marah pun. buang masa je nak marah dengan org pervert macam tuh.

cuma die kene fikir sendiri la mana dia letak level die dengan orang sekeliling.

dia x patut aniaya you seriously. pelik je kenapa sesetengah orang selalu buat something x pakai otak and x fikir perasaan orang.

chill adam. kalau i dapat tau siapa punye kerja, i will post entry pasal die siap post gambar sekali mcm dulu2. hehehe ;D

thanks for this post anyway! i x marah you seriously. you just have to think he or she act this way coz he or she can't afford be like you. jealousy is nothing other than low self-esteem. ;)

adamLUBA said...

tia...
wah wah! spastik plastik..mari lastik! ^__^

neisa..
huih huih..sabar sabar! alalalala

hani..
tu laa..haihhh!!!

saadah..
yah yah! ;p

farra muneera
hahaha...yups! that's tru!

adifDAS said...

haih..
nk taram ajak aku
lama tunggu ni
kta ad back up besaq punya
iaitu afiq
huhuhuh
bdn kecil tp keberanian nya sagt besaq
huhuhu

jum pi taram irg
tak sabaq ni

emmetRaxor said...

gila siot..
nasib baik dia tak gunakan url blog orang laen untuk kenakan orang tu..
gila jarum beracun dalam makanan..
bahaya..
doakan la supaya dia insaf dan menuju ke jalan yang benar..
amin...

azmir abdullah said...

kira ok la tu adam dia guna nama ang untuk komen lucah.

aku ni orang duk guna muka aku duk ngorat2. duk juai2 muka aku. camna kira? aku tau la muka aku nmpak ala2 16 years old good-looking lad!


hhahahahahahahah

adamLUBA said...

adif..
hahaha..okeh set bro..

emmet..
heh! aku doakan di tunjuk muka depan aku..so aku bleh taram dia cukup2..

amert..
huiiyyooohh! itu lagi masalah besaq..16 years old good-looking lad? hahahahahaha....

its all about me ; nadya :) said...

omg ! dat fella must be fucking desperate gettin famous in second.hahaha !
pity her/him.
to adam n neera,hope u guys chill n jez ignore dat idiot fella.
we owez support u guys ! ;)

adamLUBA said...

hey! nadya..
thanks for supporting me n neera! ^__^