Friday, April 3, 2009

Pulau Redang - part 1

masa 1st aku nengok air laut ni, rasa cam terus nak terjun sekarang tu juga! ;p



Yeaa..Sekarang ketika ini, aku berada di Pulau Redang, Terengganu. Hurm..tak pernah di mimpi oleh aku untuk datang ke tempat-tempat macam ni. Tapi syukur alhamdulillah, keberadaan aku disini memang memuaskan hati aku. Sungguh indah ciptaan tuhan ni.

Abang drebar yang baik hati, dia bawa kami gi makan nasi dagang pagi td!

Sesungguhnya sekarang aku tersangat letih, so sini aku nak letak sikit beberapa gambar lah! bytheway gambar masa snorkeling tadi tak amik pun. Aku ingat esok nak beli camera pakai buang yang dapat masuk dalam air di sebabkan rasa macam rugi pulak kalau tak ambil gambar masa aktiviti snorkeling tu dijalankan (tiap-tiap hari snorkeling sebenarnya)..okay! mahu gi dinner kejap! nanti aku update lagi..

Si Apex dan Leeya sedang menunggu bot dari kul 8am, sedangkan bot dtg kul 9.30am

Kami sedang bergumbira menaiki bot yang di pandu secara syaiton menyebabkan bot melambung-lambung. (Fakta - leeya muntah balik sarapan pagi tadi)

Disini lah tempat penginapan kami!
daaa!

Sekian,
A.L

11 comments:

Clara Emily Cancer said...

bestnye g bercuti adam...
cantik nye view pulau redang..
bila le dpt pegi nie..

adifDAS said...

cis...
manyak jeles
huhuh

leeYa_Nagase said...

muke tahan muntah dalam bot sambil di cover cermin mata itamku hahhahak

Elsa Soraya Othman said...

adaaaaaaaaaaaam. jelez ok kamu dapat bercuti di pulau yang sungguh beautiful ;) tempat tidor pun best, air pun biru, siap snorkeling pulak tuh. ish ish. jelez gile nih!

adamLUBA said...

clara...
mmg best! kamu patut datang! best best..mmg tak rugi arr..pantai dan air laut sgt beza dari penang nyer!

adif..
hehehehe ^__^

leeya..
hahaha tu laa...sib baik ko tak muntah dalam plastic berlobang tu..wehh! apa tunggu lagi...jom snorkle..alalalalala

elsaaaaaaa sue!
huhu! best sue...tak sia sia klu dtg..biarpun saya dah pekak sebelah sebb air masuk telinga..tp berbaloi laa..huhuhu..best best!

emmetRaxor said...

damn..
X JELES pon..
tunggu sat g aku sampai..
aku terjun payung kat sana..

Lee said...

waa..waa..waaaaa
jelez nyeee
na g gal..na g gak
fuyooooo ayaq laut birooooooooo :-O



L.N
T__T"

aainachentak said...

mesmerized view!
aku slalu saja berangan bercuti ke tioman.smp skrg pown maseh x sampai..
ahah!

Clara Emily Cancer said...

mmg la berbeza..
laut penang x cntik..
kt sn mesti ari cntik giler kan..
dpt tgk laut..

oaker said...

bedebah engkorang.

norraien said...

ngeee beh giler g redang..
ai x smpi2 lg g sane..
ngeee..
adam nganga2 jugee jage gigi tao hikhikhik..;p
gurau tao..
eh ritu yu dtg kl an..
sori x dpt nk update..