Wednesday, April 15, 2009

Lucky!

Hohoho! Hari ni adalah hari bernasib baik bagi aku...cerita dia macam ni...
tadi aku bangun tak laa lewat sangat..dan tak laa awal sangat..orang kata..sedang-sedang saja..huhuhu! tp di sebabkan roti-roti yang di makan semalam asyik menendang-nendang perut aku..so pagi ni..gi kerja aga lewat dari kebiasaan..

biasa lah! bila dah lewat, tentu kelam kabut, biler dah kelam kabut ni...musti ada ja yang tak kena. Dalam kes aku ni, aku tertinggal dompet/beg duit aku di rumah dan aku hanya sedari semasa makan tengah hari...

DAM!

macam mana aku nak lunch ni? duit xder...sekupang pun xdak dah ni...dalam aku tengah kelam kabut..tiba tiba..si Willy bersuara.."Hey all in SG! let's go lunch..all on me!". hoh! Yipiiiieeeee!!!! see..sungguh bernasib baik kan? hahahaha


























okaylah..aku nk balik umah dah ni..adeh! nak drive tanpa beg duit nih, tanpa lesen, tanpa kad pengenalan...T___T minta-minta tak der polis...tak per..WaBaF akan menjaga aku..hohohoh..

Sekian,
A.L

23 comments:

adifDAS said...

wah..
sang sekarang semakin smart
bgs2
atau smart masa berkerja ja
kuaq pakai baju yg sma 2 thn lpas
begitukah??
huhuhuhu

wei upload la pic gna cam underwater tu
nk gk hasil nya
huhuhu

Elsa Soraya Othman said...

adaaam. baju keja anda sangat cantek ;P hahahaha. lucky u noo today, baguslaa tuh- proven. orang baik hati + peramah + tidak sombong + tidak kedekut + rajin beribadat + murah senyum = rezekinya murah. akakakak.

tapi jangan kantol dengan sarjan misai dah laa eh :P

mie said...

huh..sguh sguh...org yg baek...rezekinye murah~manakah WaBaF anda itu..??honda tuh ke??ehekkk..

yanasaja said...

mengapah suka champak beg duit sepah2....ish.ni bukan kali petame neh

kontanG said...

-kamu sungguh bernasib baik...aku nasihatkan ko tiap2 ari x yah bwk wallet mesti tiap2 ari ko dpt mkn free...JIMATTT!!(bak kate yasin dlm cite tangkai jering)

-kalo ang kne thn ngan polis ckp je ang adik sedare inspektor haliza(gerak khas)komfem lepas...

Lee said...

WabaF.! WaBaF.! Wa..hehe
ske lak bunyi nye huhu

sooo moral of the story..
don't drink n drive..
cm tade kaitan je..
o0o0o0oR..
don't eat donut at late nite..
huahua donut pon roti gak..
roti ke -_-"
ta kesah la..
it goes with da ryhme..
like it.like it.
hehe syok sdr lak

people_call_me_dey said...

lubaluba+lupalupa+lapalapa= a gelabah guy called adam
ehee,jgn marah..
u r so funny.

Clara Emily Cancer said...

lunch kat gurney kan..
pic last sekali kat gurney..
macam happening je ..

adamLUBA said...

adif...ala..macam hang bawu kenai aku...
time kerja jaa la aku pakai lawa2..
time tak..masih macam dulu..
hahaha..dah nama pun minat curt cobain..
hahahahahahahaha!

Elsa Sue...wahhhh! tima kaseh! nak satu? hehehe
erkk..adeh2..sifat2 tu mana ada pada saya hah! tp tang murah rezeki tu..aminn! minta-minta masin mulot kamu tuh!

Mie...haaha..bukan-bukan saya tak sekaya itu untuk membeli honda..WaBaF adalah kereta ford milik ayah saya, saya pinjam jaa!

Yana...mana ada campak...TERcampak! heheh..sesuatu yang tidak disengajakan.

Eddy KontangABAH KO! nak mati..mau takder orang belanjer..aku nak makan apa? bulu tangan? hahahahahha
adih! tak boleh tak boleh..diowang tak percaya..diowang kata muka aku cam sarjan misai..walaupun aku xdak misai..so apa kata aku cakap aku anak kepada adik sedara orang gaji sarjan misai! terlepas tak?

Lee...tak tak! moral of the story..
jangan makan roti + majerin + tuna + mayo + air milo 3in 1 + nengok cerita house sampai kul 2 pagi..comfrim saraf ingatan anda akan merosot sebanyak 45% T__T

people call u dey!hahaha...lepas ni dari adamLUBA, tukar ker adamLUPA! hahaha..saya bukan gelabah okay..cuma..cuma..erkk.hah! tak tentu arah! ;p
thanks dey! saya dulu nak jadi badut, tp abah tak kasi..sbb dia kata banyak habis duit nak beli make-up! hurrmm...

adamLUBA said...

clara...yup! kt gurney! hohoho..situ kami akan pergi kalau nak makan ramai2..dah jadi macam satu tradisition la plak kt office nih!
^__^

oaker said...

huh... adom adom.... sib baik wallet tu xleh ckp... kalo x abes la ang. wallet ang majuk la ngan ang.

NIMI♥ Co. said...

sggh lucky k!

nia salina said...

cute!

adamLUBA said...

Oaker apiz...hahaha..wallet aku sebelum2 ni dah banya majuk ngn aku! yang ni jaa penyabar sikit ^__^

Nimihehehe..tu laa! tepat pada masanya!

Niahoh! hahaha...thanks!

adifDAS said...

hmm bila masa ang minat curt cobain
huhuhu
aku kenai ang la aku tanya
mana tau ang dh berubah
huhu

people_call_me_dey said...

nk tkar ke adamlupa??(nada tkezut)
urm...
i think..
nama luba da canteq...
jgn la ubah..
coz,
luba 2 gabungan ideal dh.
lupa+gelabah jd luba,
hee(^_~)
nice to know u.

adamLUBA said...

adif..laa hang tak tau ka?
sbb tu aku dok pakai suar jeans koyak..
sebab tu aku dok buat rambut serabai..
hahahaha..
tak dak aihh! lawak ja..aku tak minat kurt..aku minat..hurmm hurmmm..hah!
adif yang main drum ala-ala travis!
O__o

kamu yang dipanggil dey...erkk...hahaha..tak boleh ubah ek?
hahahhaa..baik baik!

oaker said...

weh adam ako ada masalah ni...
paku payung itu adalah ditengah mata hitamku.... anai2 sedang merayap dikepingan hatiku... oh peperiksaan.

oaker said...

weh adam ako ada masalah ni...
paku payung itu adalah ditengah mata hitamku.... anai2 sedang merayap dikepingan hatiku... oh peperiksaan.

Azmir's Bidadari said...

adam dam dum..nati kem slm sama atikah taw;D n one more thing..waaaa,anda sangat smart laa dengan pakaian sebegitu..wohooo;P

btw,aliaa nak bli dslr jugak..huu..nk tnye adam mcm2 tp tunggula kita lepak skali n we sembang2 aite?

epalgreen said...

adam cute
:)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社