Sunday, January 11, 2009

short story!






Thanks to shee to introduce this short film. It's totally sweet. So aku pun post laa video ni untuk di kongsi bersama.

Bytheway me, shee and mie will work out on short film soon, totally will be coming out this year! so folk, watch out...!!! (shee..mie..alamak! aku dah bagitau kt sini, kita kena buat juga project ni..pastikan jadi ;p)



Sekian,
A.L

14 comments:

adifDAS said...

ish mcm best ja projek ni
nk join...
huhuhuh

the girl said...

whoa! whoa!!!! ta saba na tunggu short film u, shee n mie!! *excited*

adamLUBA said...

adif adif..
tidak tidak..
no no no no no...

yeaa..dya!klu u tak sabar..
kitaowang lagi laa tak sabar..
hahaha...

shee said...

huahua i tgh kumpul budget nih n bwat storyline :D 15min ok x? btw, citer tuh i bace kat blog my fren. simple jer tp bg kesan kan. hehe

adamLUBA said...

yups! 15 minit mmg sesuai...sekarang ni nak ikut 'theme' yang macam kita rancang dulu? hurmm..u buat draff dulu..huhu..

yup! sangat berkesan..dan menarik..

Farra Muneera said...

waa nak jd backup actress! haha jk ;)

owhh adam cari pasal. kalau dah bgtau baik korang buat. ;)

shee said...

haha tu la psl neera. adam nih.. hahaha i kna siapkn sume mase cuti nih. then cuti nxtsem kite shoot ok? ;) and neeeerraaa u diperlukan kot utk blakon same. tggu script siap dulu

adamLUBA said...

haha..alaa shee, ckap owang plak..u yg umumkan dulu dlm blog u kan?heheh..i just follow up jer..hoho...baiikkk boss..dah bos ckp next sem..sayep ikut bos jaa..huhuhu

yup yup neera..khidmat anda amat di perlukan..yeah yeah..xsaba xsaba

shee said...

oh ye? hahaha :p btw gmbr cantik ;D u lupe satu lg jawatan penting i PRODUCER! mwahaha tetibe rase mcm gile kuasa. haha

adifDAS said...

huhuhu
knp aku tak leh join??
sedey ar mcm ni
aku tukang bw air je
water boy
alalallala

Farra Muneera said...

hahaaha shee da start giler kuasa.
yes best best! ;p

jadi mekap artis pon boleh ajeeee... hihi

adamLUBA said...

shee:
heh! adeh2..baiiikkk bosh! nanti untuk teaser yg ke-2, sayep akan letak..huhuhuhu!

adif:
basic question, kenapa hang nak join?

neera:
haisshh! neera jgn ckp cengitu..nanti kena pecat..dia tu bosh tu! huhu..shhh shhh!

oh! make up! bagusss..nanti! kena minta approval dari bosh dulu..kan bosh kan?

adifDAS said...

uish...
hmm sbb apa aku nk join
1.projek mcm menarik dan aku suka
2.aku nk blajar
3.aku minat bnda ni setelah aku tgk short filem kat blog ang

harap pihak tuan akan mempertimbangkan peluang saya...

yang benar
adif akamal


peace dude

kontanG said...

uih wat film ka??
nice tu!
make sure it happen..nati aku mau tgk~
jgn wat film *&^$ sudaa..haha