Thursday, November 20, 2008

KL lagi Tag lagi T_T

Minggu ni aku tutun ke kL lagi, eh! malam ni la aku turun! yeaaaa :D Tujuan aku kali ni sebab nak menghadiri satu parti hebat gilang gemilang (bufday my best fren!) Tempat aku tak tahu, sebab nanti si Wan Sabah yang akan bawa aku gi sana (Aku ni 'buta jalan' kt KL T_T). Tapi yang bestnya aku dapat jumpa Shee, Mie, Amir, Wan Sabah dan Adif (kalau dia pergi la!). Hohoho..walaupun baru 2minggu lepas jumpa, tp rasa cam dah lama la plak! haih macam ni la nasib hidup di perantauan, kawan-kawan semua kt KL! hurmmm...

Oh! ni part sedih, nak cari tisu jap, hingus dah meleleh dah ni! Aku turun kali ni tanpa yang tersayang, sebab dia ada kerja lain, isk isk...tak lengkap rasanya kalau keluar tanpa dia! uwaaaa...sayang, kenapa awak tak nak ikut, kerja tu skip la dulu! isk isk..tak nak nak biar saya travel sorang-sorang! uwaaaaaaaaaaaaaa~ T_T (hah! dah meleleh dah hingus ni! - padahal aku selsema hari ni, hampeh). Oh! oh! lupa nak bagitau sayang aku ni adalah si Canon 1000D. ;p

hohoho..okaylah! mahu start kerja! bye bye!

Sekian,
A.L

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Haih! kali ni aku di tag oleh 2 orang sekali gus! adeh! mati nak menjawab nih... hahaha..oh! tp tag ni aku dah pernah buat sebelum ni..so kalau aku xnak tag orang boleh? boleh kan?kan?kan?

1. Tag by Eyka Hamasuba (adik member aku si Diana Hamasuba ;p)

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself NOW!.
2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this <---Xmau..uweeekkkk! ;p


yah..ini iMac office aku, hohoho..!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

tag by Jojie Julie (aku dulu selalu kompius antara dia dengan cawak! T_T)

1. What is the relationship of you and him/her?
- Kawan se-poli, hohoho ;p

2. Your 5 impressions towards him/her.
- Antara yang paling comel dalam jabatan rekabentuk grafik (-_-")
- Gila gila (well kalau tak gila jangan masuk JRB la, iye x?)
- Open minded (fikiran terbuka lagi luas, seluas lebuh raya utara-selatan)
- Gila Seni (aku rasa la..ko gila seni gak kan?tp xleh lawan gila se yushi)
- Stylish (eh iyer ke?eh tak! eh iyer! eh tak!....hurm..boleh lah)

3. The most memorable things he/she had done for you.
- First kitaorang lepak dengan campus corner, masa dia konvo, aku rasa itu laa 1st dan last kitaorang lepak sama2! erkk..betul kan?hahaha...tp masa tu sangat best walaupun gusi aku bengkak time tu T_T

4. The most memorable things he/she have said to you?
- "Tak sangka ko kawan baik shee" <--- T_T (xder kene mengena pun, tp ini la ayat yang aku ingat bila sebut 'JOJIE'!)

5. If he/she become your lover, you will…
- turun kL tiap2 bulan sebab dia di KL aku di penang T_T

6. If he/she become your enemy, you will…
- erkk..ngadu kt yushi/addin..suwoh ketok pala dia laju-laju

7. If he/she become your lover, he has to improve his/her..
- hurm...no need lol~ just be what u are!

8. If he/she become your enemy, the reason is…
- dia dengki kt aku sebab aku jadi model masa kt poli..hahahaha ;p

9. The most desirable thing to do on him/her is?
- erkk..entah! dia kawan yang baik! tu jer!

10. The overall impression of him/her is…
- Comel, baik dan tersangat riang ria

11. How do you think the people around you will feel about you?
- POYO (peduli apa aku! janji aku bahagia! ;p)

12. The character of you for yourself is?
- Pendengar yang baik
- Tak suka marah-marah
- Agak boros terutama sekali dalam bab makan/minum
- Mudah terpengaruh (tp skang dah boleh kawal sikit kot)
- Suka benda yang cantik (seni, photo, pemandangan dan gadis)

13. On contrary, the character you hate of yourself is?
- selft confident

14. The most ideal person that you wanna be is?
- understanding

15. For the people who likes you, say something about them.
- Ada ka orang suka aku? hurm, kalau ada terima kaseh banyak2.."suka" anda amat2 la dihargai sebb 'rare' la orang nak suka..paling lama pun 8 bulan ja(kecuali kawan2 baik saya la..itu saya kenal dah lama, tp belum tentu lagi diowang suka saya kan?). Apa2 pun terima kaseh sekali lagi sebab suka aku, aku pun suka kowang gak, jom lepak! ;p

16. Ten people to tag:
- Tak nak tag sebab aku dah buat tag ni. dan aku pun dah kekurangan kawan untuk di tag ;p

17. Who is no. 2 having a relationship with?
-N/A

18. Is no. 3 a male or a female?
-N/A

19. If no. 7 and no. 10 were together, would it be a good thing?
-N/A

20. How about no.5 and no.8?
-N/A

21. What is no. 1 studying about?
-N/A

22. Is no. 4 single?
-N/A

23. Say something about no. 6
-N/A

4 comments:

sheera said...

jumpe esok! hee! :D

*xcited!

Thara said...

"quote : Haih! kali ni aku di tag oleh 2 orang sekali gus! adeh! mati nak menjawab nih..."

bukan ke sepatutnya "3" org skali gus? adam lupaaaaaaaa! tak baik tak baik tak baikkkk! :(

adamLUBA said...

yeah shee, jumpa esok!
if u excited..i lagi super excitedest!

Thara..erkk..xlupa! cuma tak ingat! jap jap! sayep siap kan report dulu..nanti sayep buat..huhu..sorry2!

@L!FF said...

muahahaha... aku ngah stress kat studio niee... so aku merayap dan menyeludup msuk blog ko ni brooo... aku gelak tunggang langgang sorang2... ko bkn jee bebakat ambik pic dan bla3... tp ada talent jd kartunis paling hampeh;p hahahaha... apa yg ko tulis ni kan.. buat aku sakit jiwa dan raga... wahhh... bnyk nyee aku nak ckp tp aku tau, aku perlu berenti kat sini;p bilaa nak dtg bruneiiiiiiii;)