Friday, November 14, 2008

donut-donutan


Donut-donut dari Big Apple : Celebrate Soo Theng and Yinyin birthday

Sepatutnya aku balik Jitra malam ni, tapi secara tiba-tiba kereta aku cacat sebelah mata, so dia tak boleh nak jalan malam-malam. Perjalanan pulang ke kampung di tunda pada esok pagi, eh dah pukul 2.30pagi rupanya, so dalam beberapa jam lagi aku akan pulang ke kampung la.

"Mak, abah..tunggu cek esok! cek balik kampung...weeeiiiuuuuuu!!!"


Cokelat/koko adalah kegemaran ku!! arhh tak tahan..

p/s: sebenarnya aku tak tahu nak tulis apa kt entry ni, just nak letak gambar jer! Donut oh donut. Oh bulan ni dan bulan depan aku terlalu banyak aktiviti. T_T

Sekian,
A.L

Maaf kalau sekarang ni aku banyak merapu dengan cerita-cerita hidup aku, lepas ni aku akan banyakkan lagi artwork-artwork untuk di letakkan di sini. Aku tahu korang tak suka baca cerita cerita pasal aku...sabar yer! computer aku tengah dalam proses pemulihan.

14 comments:

jeebsion said...

those are delicious!

adifDAS said...

wah wah
mkn domut tak ajak
bla penang ad donut lak
huhuhu

adamLUBA said...

sngat sedap abg najib, roti dia lembut xingat..adeh2..cokelat dia pekat gila..isk isk...meleleh air liuq ni..

haha, ceh hang ingat keyhell ja ada..sini pun ada babe!!

adifDAS said...

huhuhu
blh belanja donut kot
selalu aku bw blik dr kl
kli ni ang blanja lak k
aku tunguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

apexhuhu said...

Tahu tak per, org nak gak tgk art work hang, idea2 yang ada dalam pala hotak hang, pastu artikel2 hang..dari situ baru la bleh mencerminkan personaliti hang. kalau asik cite psl diri hang and aktiviti hang jek baik hang buat individual diary. tak pon hang terbitkan satu biblografy pasal warna warni kehidupan hang yang penuh kesukaran kat bandaraya georgetown ni.hehehe..bleh buat bisnez nanti psl cite hang tu (hang sedia maklum la aku otak bisnez jek, hehehe)

Kasih Alyza said...

pergghhh yg akak tau donut di gurney palza jer, coklat dia sgt talak tahan oooo... haaaa bro nnt kita mkn kt situ hehehe...

cikjiemah said...

i luv big apple donuts!

AphamBalek said...

weh ang x npk ka ade cicak (Lipas) kt atas donut ang 2,.ish2,,, ang jadi x turun kl 22/11/ni?.. klu jadi roger2 r,,,

sheera said...

*lapar


ehhhh wann!!! ape lipas2 tuh
eewwww saje nk knakan i la tuh

adamluba said...

adif ;
haha..blanja?erk erk,adeh2 klu aku kaya dh lama aku blanja, tgklah, ada duit lebih kita plan lain.

kak kasih;
hah,ini la donut di gurney plaza tu..

cik jemah;
yeah...kita geng!

wan sabah;
cicak pun sedap apa! hoho...aku turun tp tgk la sempat lepak ka dak,apa2 aku cntct hang...

shee;
cicak ker lipas shee? ["-_-]

apex;
erk..pex, dah tentu aku tulis luba duniaku! citer pasal aku la...kira ini mmg personal blog aku la kan?kira xsalah la aku tulis apa yg aku buat hari2 kan? hurm..salah ker aku?attitude aku?ni la attitude aku, suka menunjuk dan membanggakan diri sendiri...maaf jika ada antara kowang yg xsuka!(xsuka xyah baca la oit,bkn aku paksa pun

sekian,
adamluba

Thara said...

omg naseb baik tak posa. slurppp! :|

Djebat said...

huh,abg lg ske bca cite diri,blh knl & rasa ssh sng hidup adam since kte jauh utk ssh sng sma2..
donut? i like..

adamLUBA said...

hehee..
yeahh abg jebat..
wo wo wo..
tema kaseh nyokong sayep..
yeah yeah!

adamLUBA said...

alaaa...thara..kalau posa pun..bukan xleh makan kan?buka posa nanti makan la..hohohoho..!