Saturday, November 1, 2008

Banana Day Camp




Lama rasanya tak update blog (bukan minggu lepas bawu update ke?), Hurm, minggu ni aku begitu banyak kerja-kerja di opis, walaupun penat tapi seronok (tak di nafikan aku suka kerja aku, aku enjoy buat kerja aku).


So pagi tadi aku ada Banana day camp (Studeo Grafix Gathering). Huh, aktivi yang banyak mendatangkan faedah kepada kami (sg-ians) sebab banyak nilai2 murini yang dapat kami belajar masa menjalankan aktiviti ini.


Adeh malas plak nk citer panjang2...tetiba ada citer rocky kt tv3..best plak tu..hoho..nanti laa ada masa aku tulis panjang2 sikit, ini hanya sekadar nk meng-update blog jaa..hohoho..sila enjoy gambar yang di ambil, maap gambar xdapat amik banyak sebab aku terlibat dalam aktiviti.














Sekian,
A.L

9 comments:

adifDAS said...

best2
untung ang keja kat stu
mcm2 dpt
klo la company ang ad bhgian sains sukan
knfm aku mtk keja kat stu
huhuhuhuhu

sheera said...

knape name die banana day camp? knape banana? ape istimewa dan maksud tersirat dlm banana tuh?

adamLUBA said...

hahaha..
adif, kalu ada nama kampeni tu bukan studeo grafix la..adeh2

shee:
banana adalah kami punya approch, berdasarkang 3 konsep,
1.fresh
2.unique
3.practical
nak tahu lebih lanjut..sila layari http://www.studeografix.com

pisang ni dah mcm kami punya mascot, tgk website kami, u musti faham..huhuhu..sila sila...jgn malu2

adifDAS said...

ala adam
tu hanya imaging aku
mana tau sg nk bt health department
or organizing sport
aku la org nya
huhuhu

shee:
banana mana ad org brand kn.banana tu sbg cth la.sg kn company branding.so dorg nk brand kn name yg blum di brand kn dan mefemeskn brand yg sedia ad
tak gitu adam???
tul tak??
huhu

sheera said...

banana kulit die bile terpijak kite akan jatoh so jgn pegi kat company adam. sure kite akn jatoh. kan adif?

*merepek

Thara said...

omg rindunyaaaaaaaaa!

updates updates! i need updates! dalam perkataan juge, bukan gamba saje ye. :P

share la ape korang buat dkt sanaaaa! i sohooo MISS u guys! sobs. :(

adamLUBA said...

adif adif, usalan anda hampir betul, tp itu sebenarnya untuk "Brand-lah pisang anda". hohohoho..

hahaha..shee, apa yang u merepek ni?adeh! jangan risau jika anda datang anda akan di sajikan dengan pisang goreng, lepat pisang, bubur pisang, banana milk shake dan juga banana split (desert). hohohoh (i pun dah start merepek, adeh2)

thara..hehe, baik2 nanti saya update pasal gathering kali ni..hoho..bila nak dinner sama2 lagi nih? kali ni kita ajak ramai2 plak..nak nak nak?

Thara said...

naaaak! tapiii, gwe dah ade di KL dah la skang ni! haritu plan nak buka sesama pon tak sempat kan! :( sobs sobs! so unless u guys are around KL, come lah lepak with me! rumah baru thara elok2 je dpn Pyramid! iye, di Sunway. heee! so come lah! bring the whole bunch along! thara masakkan dinner utk korang ye. jom! :D

adamLUBA said...

hahah..oh dah di KL rupanya..hahaha..
nanti2..kitowang plan..huhu...balik mai penang gitau laa..
hohohohoh