Monday, September 15, 2008

Lewis&Sufen



Seperti yang aku dah bagitau sebelom ni, kali ni aku akan letakkan beberapa gambar perkahwinan yang aku amik hujung minggu lepas. Fuuhh! inilah job pertama aku dengan menggunakan kamera pertama aku. Walaupun agak letih, tapi sangat seronok! Hurm, aku cuba untuk memberikan sebaik mungkin yang aku boleh! Masa majlis ni aku mengguna kan Canon 1000D dengan kit lanse 18-55mm dan flash yang build-in nyer..hahaha..so enjoy! Kepada sesapa yang tahu serba sedikit tentang photography tu, harap-harap dapat memberikan sedikit sebanyak komen yang membina. Oh ya! kebanyakan gambar ni tak di edit, hanya 2 keping ja aku edit, tu pun just add grey mood. huhuhuhu...

IMG_1820

IMG_1306



IMG_1336

IMG_1380

IMG_1387

IMG_1393

IMG_1400

IMG_1405

IMG_1436

IMG_1480

IMG_1500

IMG_1531

IMG_1605

IMG_1613

IMG_1626

IMG_1744

IMG_1752

IMG_1890

IMG_1936

Fuhhh! habis juga upload gambar ni, adeh2..sungguh penat, mahu tetdo skang, nite2
SEKIAN,
A.L

7 comments:

ayie said...

akum.....................
wei..............
untuk ang punya first wedding assgmnt....aku puji la......
ni dah kira lebih dari aku nih....
aku first time buat wedding dulu pon x macam ni.....
bab edit ke x edit aku tak nak komen...
tapi aku best tgk ang punya candid...

adamLUBA said...

wassalam..wah wah..aie..
melambung-lambung hang memuji aku..
terima kaseh banyak-banyak...
hurmm, sayep masih lg kerdil dan perlukan tunjuk ajar sifoo seperti kamu aie..
apa2 pun thanks yah..
marilah sama2 kita saling kongsi mengongsi ilmu...
hehehe..

SEKIAN,
A.L

Anonymous said...

hmm welcome dude
we had fun at kl..
congtrat on ur photo..
jgn lupa aku bila mahu mengambil gmbr
aku mahu join jg
huhuhu


aku sedey ngan ang
mcm ni kwn??
-adif-

adamLUBA said...

aik..sedey?
haih..kan aku dh ckp mai jaa penang..
aku cancel suma program aku..
hang yang xmau..
mai jaaa

apexhuhu said...

sedih? sedih psai apa wei?aku pun nak join gak ah..aku sedih ah ngan hang adam..mcm ni la kwn.huhuhuhu

adamLUBA said...

erkk..laa pek..hurmm, aku pun nk sedih ngn diri aku laa..

apa laa aku ni, macam ni la aku..
isk isk..sedih gila..

SEKIAN.
A.L

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社