Wednesday, September 17, 2008

Kuala Lumpur 13&14 hb

Yah! hari ni aku ditinggalkan sorang2 dirumah, so nak update sikit laa blog aku ni....di bawah ni adalah antara gambar2 yang aku amik masa gi kL, tapi dah banyak aku delete sebab aku utamakan gambar kawin lewis & sufen. So tinggal la yang kt bawah ni...selamat melihat!


IMG_1210
Zai, Aja, Yan, Ajoi, Adif

IMG_1246
Ajoi, kawan memerangkap guru foto ku. Banyak juga la aku belajar dari dia

IMG_1250
Adif dan Nikon D60. Dia ni banyak menolong aku masa kt KL, thanks bro!

IMG_1247
Apex dan Nikon D60. Budak umah aku yang banyak teman aku shoot gambar, thanks bro!

IMG_1282

Masa di B.B, lepas ja awet yang pegang kamera ni lintas, dia terus senyum kt aku, terperasan aku buat seminit dua...hahahaha!


dah habis, gambar kali ni xbanyak sebab aku banyak menjadi bahan untuk di ambil gambar oleh si Ajoi, Adif ngan Apex ni. haahhaha..hurmm, kepada Ajoi terima kaseh banyak-banyak, malam tu banyak sungguh ilmu2 photography yang aku dapat belajar..nanti kita set satu hari..kita p outing lagi. huhuhu...
SEKIAN,
A.L.

5 comments:

ayie said...

wei...g kl x ajak aku pon.....
ko jumpe diaorang ni kat ne....rindu gak kat diaorang tuh.......
d200 tu ajoi punye ke....
jom visit fp aku..tengok king kobra

adamLUBA said...

apa plak xajak..
kan aku dh ckp hari tu aku nk g kL..
isk isk...

sheera said...

adam!! bwat la chatbox cam i. snang na chat :D

ayie said...

tu cakap je..
bukan ajak....
heh....heh....

arejoy said...

heheheh...ade gamba aku....
hhuhuhuhu...sonot2...
tapi x ensem...
to adam...ape yg aku tuwunkn kat ang x cukop lg...
moh le shooting lg...next: IPOH!!!hohohohoh