Thursday, September 11, 2008

Gambar 06.09 & 07.09



yeaaa, inilah di antara gambar-gambar yang diambil pada 06.09.08 hingga 07.09.08, maaf sebab gambar-gambar aku tak mempunyai sesuatu konsep, al-maklumlah, masih baru lagi menggunakan camera, so mana-mana yang aku rasakan menarik, aku snap. hurmm..dah dah malas nak tulis panjang-panjang..so sila laa lihat gambar-gambar ni dengan hati yang lapang..




IMG_1003

Jeti Pulau Pinang





IMG_1020


Terkenang







IMG_1030

Masjid Zahir, Alor Star, Kedah





IMG_1036

Gerbang Masjid Zahir, Alor Star, Kedah





IMG_1127

Ketemu bunga idaman





IMG_1141

Asyik





IMG_1151

Jauh perjalanan



aduh sekian dahulu gambar untuk entry kali ni, untuk hujung minggu ni aku akan travel ker Kuala Lumpur untuk amik gambar-gambar wedding, so harap-harap untuk entry minggu depan dapat letak banyak sikit gambar-gambar menarik. Hurmm lepas ni nak cuba amik gambar-gambar people muka-muka orang plak! hurrmmm...

SEKIAN,
A.L

2 comments:

jeebsion said...

uh? adam balik tak abaq kat abg .. mencih!

adamLUBA said...

bukan xnak gitau..tp hP tertinggal kt penang, tepon umah xleh call out..pastu masa on9..xpernah nampak plak abg najib on9..hurrmm..itu lah..
xsempat nk gitau, tanya amet, dia pun kata xdak no abg najib..alalalalala