Thursday, September 18, 2008

buduh buduh



adeh! xleh nak letak chat box, aku dah buat suma, tinggal nak paste code dia jaa dalam blog ni, masa aku letak ntah apa2 jadi..walaupun paste kt side bar..tp dia kuar kt tengah..kuang hajaq betoi HTML ni...adeh! sapa boleh tolong aku, angkat tangan?

6 comments:

sheera said...

i bole i bole :D hee

adamLUBA said...

hehehe..ajarkan laa shee..erkk, i msg u then u tolong buatkan kt i bleh?

P_ZaN said...

huhuhu..ape susah dam....kalo dier kat tengah..ko pindahkan je la ke sidebar...ko p kat setting layout n drag n drop je... :>

adamLUBA said...

hurmm..masalah nyer pzan, ini xmcm wedget, aku pun xtahu..ni aku paste kt HTML area nyer..sepatutnya mmg dh kt sidebar, sbb aku letak kt situ..tp dia kuar tgh / xkuar langsung..hampeh

P_ZaN said...

ko copy code html tu...n then ko p kat layout...pastu add widget...ko pilih html/javascript....n then ko paste la code tu....pastu nanti baru ko leh drag n drop kat mane2 dlm blog ko...cube jgn tak cube...hihihi...gud luckk...

P_ZaN said...

kat setting layout tau..