Thursday, August 21, 2008

Meleleh~!


"Hati dan perasaan agak susah untuk di fahami"


Wahhh..hari ni hidung aku xbenti2 mengeluarkan cecair mukus..sangat susah dan tidak selesa untuk membuat kerja..pastu td kena sound sikit ngn bos aku..pastu dapat plak beberapa cerita yang kurang best pasal orang yang sangat penting dalam hidup aku..so hari ni adalah hari yang paling S#$%$ bagi aku..adeh2..xper2..COOOBAAAAAANNNN~


Kul 9 mlm td jumpa nina kt restourant JEMPUTREE, sebab nak celebrate bufday dayang..adeh2..xsempat nk snap banyak pic..sbb terlupa charge bateri..adeh2..nyesal betul..
alalala..


okay lah..kt bawah ni sedikit gambar masa sambut bufday tu..




IMG_0487
masa potong kek

IMG_0497
aliaa..kalu dah bercerita..SEMANGAT

IMG_0495
bf nyer si Alia

IMG_0503
adik Alia..dia sgt comel

IMG_0507
ini nina..dia suka main belon sampai pecah masuk dlm mata dia..hahaa

IMG_0481
dayang a.k.a bufday gurl


okaylah..dah kul 4 pagi ni..sok nk kerja lg..
ciaaauu..skang ni tgh hujaaann..yaahooooo..sgt selese utk tetdo

No comments: